• Dé beste kunstbeplanter van Nederland
  • Leeuwenhoekstraat 38, Berkel & Rodenrijs
  • info@florafy.nl
  • (010) 322 0854
  • Offerte binnen 24 uur
  • Klantenbeoordeling 9.3/10

FAQ

FAQ

FAQ

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie komen kijken bij ons op locatie? Hoe lang duurt het voordat ik een offerte kan krijgen? Of hoe snel kunnen jullie leveren?

Dit zijn voorbeelden van veelgestelde vragen, die wij dagelijks krijgen. De meest gestelde vragen en bijbehorende antwoorden hebben we daarom hieronder in één overzicht voor u verzameld.

Is er alsnog een vraag waarop u nu geen antwoord bent tegengekomen? Neem dan graag contact met ons op.

Hoewel we natuurlijk zoveel mogelijk ons best doen om u visueel te ondersteunen met behulp van foto's van soortgelijke projecten, begrijpen we dat het best lastig kan zijn om een beeld te krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Daarom bieden wij u de optie om vrijblijvend gebruik te maken van de diensten van ons ontwerpteam. Onze specialisten plaatsen de kunstplant in bijbehorende pot of bak, virtueel in uw ruimte met behulp van photoshop.

Op deze manier weet u dus exact wat u kunt verwachten en komen we nooit voor verrassingen te staan.

Het snel verkrijgen van offertes is belangrijk voor ieder bedrijf. Daarom doen we bij Florafy er alles aan om u binnen 24 uur te voorzien van een offerte. 

We kunnen u telefonisch te woord staan om u wensen grondig te bespreken. Hierdoor kunnen we u op korte termijn voorzien van een passend advies. Bereik ons via 010 322 0854 

Wilt u de offerte persoonlijk bespreken? Onze specialisten komen graag langs.

Neem vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier en we nemen binnen een dag contact met op.

 

🍃 Jarenlang onderhoudsvrij genieten van niet van echt te onderscheiden kunstgroen.

🍃 Zeer duurzaam! Kunstplanten worden gemaakt van gerecycled materiaal.

🍃 Ervaar het positieve effect van groen in uw omgeving.

🍃 Kunstplanten overleven altijd en overal, óók op donkere plekken.

🍃 Voorkom allergische reacties van werknemers, bezoekers of patiënten.

Het ervaren en aanvoelen van de omgeving is een cruciale en kritieke factor voor de keuze van de juiste potten en kunstplanten. Wij komen daarom graag vrijblijvend bij u langs.

Wilt u graag dat we samen met u uw ruimte komen bekijken? Dat is mogelijk. Wij komen graag op de koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Een bezoek stelt ons in staat om een doelgerichter en passender voorstel te kunnen doen voor uw organisatie, bedrijf of project.

Nee, onze kunstplanten zijn normaal gesproken niet brandvertragend behandeld. Het hangt af van de gebruikte materialen. Niet iedere soort plastic of kunststof is namelijk geschikt om brandvertragend materiaal vast te houden en/of erin te verwerken.


Belangrijk!Brandvertragend betekent niet dat de planten geen vlam kunnen vatten of niet kunnen ontbranden. Kunstplanten kunnen alsnog wel degenlijk ontvlammen, ook als planten brandvertragend geïmpregneerd zijn! De term ‘brandvertragend’ wil zeggen dat het langer duurt voordat de bladeren bij open vuur vlam zullen vatten.


Wij kunnen bij brandvertragende producten geen garanties geven, noch certificaten verstrekken omtrent de brandvertraging, noch verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel door brand aangericht schade.


Is het belangrijk voor u of uw organisatie dat uw kunstplanten brandvertragend zijn? Laat dit ons dan vooraf weten! Wij werken samen met diverse partners, welke bevoegd en gecertificeerd zijn om kunstplanten te behandelen deze brandvertragend te maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Onze relaties bevinden zich door heel Nederland en België. Wij werken voornamelijk in Zuid-Holland en Amsterdam, maar vertrekken ook regelmatig met het gehele projectteam richting Friesland of Limburg.

Vanuit onze vestigingen in Berkel en Rodenrijs en Delft (nabijgelegen Rotterdam) bedienen wij zowel de zakelijke als particuliere markt voor project- en interieurbeplanting.

Wij zijn trots op ons portfolio, vol met diverse relaties en referenties. Het specialisme berust hierin voornamelijk op kantoren, horeca, showroom en winkels. 

In ons portfolio zijn onder andere projecten terug te vinden in de naam van Decathlon Nederland, de Bijenkorf of voor televisieopnames van Netflix, Videoland en RTL.

We zijn daarentegen ook dagelijks op pad om kantoren, hotels, restaurants, showrooms en etalages te voorzien van kunstplanten. 

Blijft u liever thuis of heeft u met spoed een voorstel nodig? Ook dan is het mogelijk om ons een voorstel voor u te laten opstellen.

Neem simpelweg contact met ons op en tezamen plannen we een online videogesprek in. Vanuit hier kijken we tezamen naar de mogelijkheden.

Interesse in onze kunstbeplanting?

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.