• Dé beste kunstbeplanter van Nederland
  • Leeuwenhoekstraat 38, Berkel & Rodenrijs
  • info@florafy.nl
  • (010) 322 0854
  • Offerte binnen 24 uur
  • Klantenbeoordeling 9.3/10

Portfolio Style Two

Portfolio Style Two

Basisschool De Wilgenhoek is een kleinschalige school in Berkel en Rodenrijs, waar veel aandacht is voor het individuele kind. De ontwikkeling van ieder kind staat voorop. Dit komt naar voren in bijvoorbeeld de schoolse activiteiten die de school organiseert. Kooklessen, lees- en schrijfactiviteiten óf bijvoorbeeld knutselmiddagen in de eet- en speelhoek. Deze eet- en speelhoek hebben wij mogen aankleden met kunstplanten.

Het is altijd vrijdag bij TGI Friday’s! Sinds 2018 is de beroemde Amerikaanse burgerketen ook te vinden in Nederland. Met de authentieke Amerikaanse gerechten en fijne bar hebben we van TGI Fridays een heerlijke plek gemaakt om met je vrienden samen te komen. Florafy heeft hun hele filiaal in Rotterdam ingericht.

Helder Opticiens is begonnen in 2016 in Dordrecht, en werd opgericht door Wiljo en Jurjen Tiele, twee broers die vol passie en trots het bedrijf runnen. In november 2021 opende zij hun vijfde filiaal in Maassluis. Om de winkel te laten opvallen in de drukke winkelpassage en een aangenaam gevoel te geven, heeft Helder Opticiens gekozen voor een prachtige kunstboom.

Gelegen midden op de Zuidas in Amsterdam, ligt het hoofdkantoor van de Vibe Group. Hun gigantische kantoorruimte is de thuisbasis voor honderden werknemers. Wij hebben voor hen alle drie de verdiepingen en alle 12 kantoren voorzien van kunstplanten.

Bij Blankespoor Putten staan een goede service, professionele oplossingen en fijne samenwerking voorop. Door heel Nederland voorzien zij diverse soorten installaties. Wij hebben voor hen het gehele nieuwe kantoor mogen aankleden met kunstgroen.

Gelegen net onder de rook van Rotterdam, grenst Berkel en Rodenrijs. Dit is de thuisbasis van Finally An Agency. Wij hebben het gehele kantoor voorzien van kunstgroen voor deze full-service agency.