• Dé beste kunstbeplanter van Nederland
  • Leeuwenhoekstraat 38, Berkel & Rodenrijs
  • info@florafy.nl
  • (010) 322 0854
  • Offerte binnen 24 uur
  • Klantenbeoordeling 9.3/10

Decathlon Breda

Projectinformatie

  • Categorie Etalage & Winkels
  • Opdrachtgever Decathlon Breda
  • Locatie Breda, Noord-Brabant
  • Jaar 2021

Een prettig winkelgevoel voor Decathlon Breda.

Één van de meest toonaangevende sportwinkels van Europa, is toch wel de Decathlon. Liefhebbers van iedere sport kunnen hier terecht voor al hun sportbenodigdheden. 

Kenmerkend aan vrijwel iedere vestiging van de Decathlon is de grote hoeveelheid ruimte die je als bezoeker hebt om je nieuwste fiets, step of bergschoenen te testen. Zo’n groot filiaal is natuurlijk heel imposant, maar voelt daardoor ook al vrij snel industrieel en koud aan.

Voor Decathlon, staat hun bezoeker op de eerste plaats. Iedereen die in de winkel komt, moet een prettige winkelervaring hebben. Én dat alles, op een duurzame manier.

Decathlon Nederland heeft om deze reden contact met Florafy Kunstplanten opgenomen. Iedere winkelbezoeker moet daadwerkelijk het gevoel ervaren ‘in de bergen aan het wandelen te zijn’, óf ’te kamperen in Frankrijk’.

Wij hebben een voorstel op maat gemaakt voor Decathlon Breda. Per ruimte of omgeving is er gekeken naar de huidige sfeer en beoogde sfeer. Al onze gebruikte kunstplanten zijn gemaakt van gerecycled materiaal en gaan jarenlang onderhoudsvrij mee. Kortom, een duurzaam eindresultaat!

Decathlon Breda projectinformatie.

Decathlon Breda doet er alles aan haar bezoekers op ieder moment van de dag, zo goed mogelijk kunnen helpen. Doordat ze dagelijks honderden bezoekers krijgen en hen allemaal van advies moeten voorzien, is er niet altijd evenveel tijd voor nevenactiviteiten. De schoonmaaksters hebben het ook een aantal maal geprobeerd, maar dit bleek al vlug geen succes te zijn.

Heel makkelijk. Wij zijn volledig ontzien en ontzorgd. Wij hebben onze wensen aangegeven en daar zijn jullie mee aan de slag gegaan. Na wat kleine aanpassingen hier en daar, stond het voorstel al vrij snel. Plaatsing prima volgens afspraak.

Binnen drie weken na aanvraag, hebben wij de projectbeplanting voor Decathlon Breda gerealiseerd.

Jullie waren vanaf het begin heel erg betrokken en meedenkend. Of het nou een bezoekje brengen was aan ons filiaal óf een telefoontje met wat aanvullende vragen. Die service sprak ons erg aan.

Ook kunstplanten in uw winkel?

Kom vrijblijvend met ons in contact om tezamen de mogelijkheden te bespreken. We denken graag met u mee.

Interesse in onze kunstbeplanting?

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.