• Dé beste kunstbeplanter van Nederland
  • Leeuwenhoekstraat 38, Berkel & Rodenrijs
  • info@florafy.nl
  • (010) 322 0854
  • Offerte binnen 24 uur
  • Klantenbeoordeling 9.3/10

Verhuur

wij ontzorgen de planten in uw project

Verhuur

Een grote kunstboom die nét dat ene lege en donkere hoekje opvult gedurende de commercial, óf een rek vol hangplanten boven de bar van een televisieserie? Het kan bij ons allemaal!

Door onze goede relaties en warm netwerk in de mediawereld, ontstond al snel de vraag naar het verhuren van kunstplanten. Wij hebben deze service ons zodanig eigen gemaakt, dat we u feilloos kunnen voorzien in uw vraag.

U huurt bij ons al vanaf een dag. Ook kunnen wij de kunstplanten op locatie afleveren en einde dag weer meenemen. Spoedaanvraag en heeft u de kunstplanten morgen nodig? Ook dat kan!

Kortom, de mogelijkheden voor het huren van kunstplanten zijn oneindig. Niets gaat ons hierin te ver. Onderaan deze pagina vind u meer informatie.
Previous
Next

Huren kan bij ons al vanaf één dag. Indien gewenst kunt u de kunstplanten zelfs huren voor meerdere maanden. Alles is mogelijk.

Wij begrijpen dat u het als setdresser, rekwisiteur of decorateur drukt heeft met het voorbereiden van het project.

Wij bieden u daarom onze breng- en haalservice aan. Wij zorgen dat de planten op de gewenste tijd en locatie worden geleverd, om na de afgesproken periode door ons weer te worden meegenomen.

We kunnen u met spoed helpen. Onze kunstplanten voor de verhuur bevinden zich in eigen opslag. Wilt u met spoed kunstplanten huren? Neem simpelweg contact met ons op. Wij regelen de rest!

Groot, klein, bloeiend, groen, staand of hangend. Wij verhuren allerlei soorten varianten, groottes en formaten kunstplanten. 

Wilt u kunstplanten huren voor een bepaald thema of evenement? Dat kan! 

Denk bijvoorbeeld aan tropische palmen, een grote Strelitzia of toch juist wat hangplantjes voor detail. Geef ons gerust uw wenen door.

Televisie

Bent u verantwoordelijk voor de decoratie en inrichting van een televisie opname? Wij denken graag met u mee.
> Vergroen mijn decor
Televisie

Commercials

Groen fleurt op, kleedt aan en is herkenbaar. Het wordt daarom veelzijdig ingezet in commercials. Wij helpen u graag met de aankleding hiervan.
> Meer informatie
Commercials

Showroom & Etalage

Een showroom of etalage hoort een welkom en warm gevoel uit te stralen. Bezoekers moeten zich meteen welkom voelen, ze komen immers om een aankoop te doen. Groen draagt bij aan dit aangename gevoel.
> Vergroen mijn showroom
Showroom & Etalage

Evenement

Heeft u voor een evenement, bijkomstigheid, gelegenheid of bepaalde receptie kunstplanten nodig? Wij helpen u hier graag mee!
Read More
Evenement

Interesse in onze kunstbeplanting?

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.