• Dé beste kunstbeplanter van Nederland
  • Leeuwenhoekstraat 38, Berkel & Rodenrijs
  • info@florafy.nl
  • (010) 322 0854
  • Offerte binnen 24 uur
  • Klantenbeoordeling 9.3/10

Moswanden

Een warm en groen welkom

Moswanden

Mos vormt een prachtige, onderhoudsvriendelijke en natuurlijke blikvanger in werkelijk waar ieder soort interieur. of inrichting.

Het aantal mogelijkheden en toepassingen van mos is enorm. Zo kan mos worden ingezet als wanddecoratie, maar tegelijkertijd ook functioneren voor het verbeteren van de akoestiek in een ruimte. Óf wat dacht u van uw bedrijfslogo gemaakt uit mos?

Wij drogen en impregneren het mos dat wij gebruiken. Hierdoor is het geheel onderhoudsvrij en blijft het áltijd in de originele staat. Ook in donkere ruimtes kunt u er dus voor kiezen één van onze mos schilderijen, mos logo's of mos wanden te plaatsen.
Previous
Next

🍃 Mos kan in iedere vorm, afmeting of formaat worden aangeleverd.

🍃 Zeer duurzaam! Vergroen uw kantoor met groen mos. 

🍃 Ervaar het positieve effect van groen in uw omgeving.

🍃 Geheel onderhoudsvrij, doordat het mos is geïmpregneerd en gedroogd.

🍃 Mos kan worden geverfd waardoor we het ook in kleuren kunnen leveren. 

Onze relaties bevinden zich door heel Nederland en België. Wij werken voornamelijk in Zuid-Holland en Amsterdam, maar vertrekken ook regelmatig met het gehele projectteam richting Friesland of Limburg.

Vanuit onze vestigingen in Berkel en Rodenrijs en Delft (nabijgelegen Rotterdam) bedienen wij zowel de zakelijke als particuliere markt voor project- en interieurbeplanting.

Wij zijn trots op ons portfolio, vol met diverse relaties en referenties. Het specialisme berust hierin voornamelijk op kantoren, horeca, showroom en winkels. 

In ons portfolio zijn onder andere projecten terug te vinden in de naam van Decathlon Nederland, de Bijenkorf of voor televisieopnames van Netflix, Videoland en RTL.

We zijn daarentegen ook dagelijks op pad om kantoren, hotels, restaurants, showrooms en etalages te voorzien van kunstplanten. 

Hoewel we natuurlijk zoveel mogelijk ons best doen om u visueel te ondersteunen met behulp van foto's van soortgelijke projecten, begrijpen we dat het best lastig kan zijn om een beeld te krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Daarom bieden wij u de optie om vrijblijvend gebruik te maken van de diensten van ons ontwerpteam. Onze specialisten plaatsen de mos wand,  het logo in de vorm van mos of het paneel in bijbehorende in bijbehorende omlijsting virtueel in uw ruimte met behulp van photoshop.

Op deze manier weet u dus exact wat u kunt verwachten en komen we nooit voor verrassingen te staan.

Het ervaren en aanvoelen van de omgeving is een cruciale en kritieke factor voor de keuze van de juiste potten en kunstplanten. Wij komen daarom graag vrijblijvend bij u langs.

Wilt u graag dat we samen met u uw ruimte komen bekijken? Dat is mogelijk. Wij komen graag op de koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Een bezoek stelt ons in staat om een doelgerichter en passender voorstel te kunnen doen voor uw organisatie, bedrijf of project.

Blijft u liever thuis of heeft u met spoed een voorstel nodig? Ook dan is het mogelijk om ons een voorstel voor u te laten opstellen.

Neem simpelweg contact met ons op en tezamen plannen we een online videogesprek in. Vanuit hier kijken we tezamen naar de mogelijkheden.

Bij de creaties van onze duurzame moswerken maken we uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit mos. Hierin maken we vaak gebruik tussen een combinatie van diverse soorten mos.

Wij werken voornamelijk met de combinatie tussen platmos/lappenmos, bolmos en rendiermos. Deze varianten zijn uitstekend bewerkbaar en kunnen daardoor in iedere soort vorm worden gebracht.

Een moswand vergt geen onderhoud. Het mos is geïmpregneerd en geprepareerd met diverse natuurlijke producten en pigmenten die zorgen voor een levendig groene kleur, optimale zachtheid garanderen en ondertussen vuilafstotend werken.

Het mos heeft dus geen water nodig en is daardoor geheel onderhoudsvrij.

Kantoren

Groen draagt bij aan de productiviteit en het welzijn van u en uw werknemers. Uw klanten zullen zich welkom voelen.
> Ik wil een groen kantoor
Kantoren

Horeca

Ontlast uw personeel en kies voor duurzaam, onderhoudsvrij groen. Bovendien een financieel aantrekkelijke investering. Uw gasten zullen zich welkom voelen door ons kunstgroen.
> Meer informatie
Horeca

Showroom & Etalage

Een showroom of etalage hoort een welkom en warm gevoel uit te stralen. Bezoekers moeten zich meteen welkom voelen, ze komen immers om een aankoop te doen. Groen draagt bij aan dit aangename gevoel.
> Vergroen mijn showroom
Showroom & Etalage

Winkels

Uw winkel moet een gastvrij en prettig gevoel geven aan uw bezoekers. Uw winkel onderscheidt zich van de rest en bezoekers zullen zich welkom voelen en sneller terugkeren.
Read More
Winkels

Interesse in onze mos creaties?

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.