• Dé beste kunstbeplanter van Nederland
  • Leeuwenhoekstraat 38, Berkel & Rodenrijs
  • info@florafy.nl
  • (010) 322 0854
  • Offerte binnen 24 uur
  • Klantenbeoordeling 9.3/10

Onderhoud

wij onderhouden uw kunstgroen

Onderhoud

Om jarenlang zorgeloos te kunnen blijven genieten van uw kunstgroen, adviseren wij om regelmatig aandacht en zorg te geven aan uw kunstbeplanting.

Natuurlijk is het kunstgroen zelf vrijwel onderhoudsvrij. Ook kan het niet sterven, dus hoeft u ook niet voortdurend water te geven of na te denken over de lichtinval.

Echter kunnen wij er voor u van alles aan doen om de conditie en staat van uw kunstplanten piekfijn te houden. Dit doen wij op basis van een onderhoudscontract.

Eenmaal per kwartaal komen wij bij u op bezoek om uw kunstbeplanting af te stoffen, opnieuw te stylen om de natuurgetrouwe blad- en stamvorm te behouden en eventueel siertopping te vervangen. Ook verwijderen wij restanten afval, sigaretten etc.. welke bezoekers of medewerkers hebben afgelaten in de bakken.

Wij zorgen ervoor dat u een onderhoudsvrije ervaring heeft met onze kunstbeplanting en enkel geniet van de voordelen hiervan. Als er iets kapot is, vervangen wij dit uiteraard als u bij ons een contract heeft.
Previous
Next

Wij adviseren u, om ons eenmaal per kwartaal langs te laten komen om onze werkzaamheden uit te voeren.

Het verschilt daarentegen wel per locatie. Het kan namelijk zijn, dat u eigenaar bent van een drukbezocht restaurant.

Het kan dan vooromen dat uw kunstbeplanting net wat extra aandacht nodig heeft. We kijken daarom per locatie naar de mogelijkheden.

Bent u een Vereniging van Eigenaren (VvE), eet- of drinkgelegenheid, hotel, pop-up store, openbare ruimte of drukbezet kantoor? Dan raden we het u aan om contact met ons op te nemen betreft de mogelijkheden hiertoe.

  • Periodiek afgesproken onderhoud.
  •  

Afhankelijk van het aantal gekochte kunstplanten wordt de prijs van een onderhoudspakket bepaald.

Een locatie waar tientallen kunstplanten in pot, diverse bakken met beplanting etc.. staan zullen vaker aandacht vereisen dan kleine kantoren waar slechts een klein kunstplantje in de vensterbank staat.

VvE

Wij ontzorgen het beheer en onderhoud van de kunstplanten op de door uw gewenste locatie van de Vereniging van Eigenaren.
> Informeer
VvE

Horeca

Ontlast uw personeel en kies voor duurzaam, onderhoudsvrij groen. Wij zorgen ervoor dat de kunstplanten in uw horecagelegenheid, er altijd goed bij staan.
> Meer informatie
Horeca

Showroom & Etalage

Een showroom of etalage hoort een welkom en warm gevoel uit te stralen. Bezoekers moeten zich meteen welkom voelen, ze komen immers om een aankoop te doen. Groen draagt bij aan dit aangename gevoel.
> Vergroen mijn showroom
Showroom & Etalage

Winkels

Uw winkel moet een gastvrij en prettig gevoel geven aan uw bezoekers. Uw winkel onderscheidt zich van de rest en bezoekers zullen zich welkom voelen en sneller terugkeren.
Read More
Winkels

Interesse in onze kunstbeplanting?

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.