• Dé beste kunstbeplanter van Nederland
  • Leeuwenhoekstraat 38, Berkel & Rodenrijs
  • info@florafy.nl
  • (010) 322 0854
  • Offerte binnen 24 uur
  • Klantenbeoordeling 9.3/10

Plantenwanden

wij vergroenen uw kantoor, project of bedrijf

Plantenwanden

Waarschijnlijk bent u ze ooit wel eens tegengekomen, muren vol met kunstplanten. Én dat is niet heel vreemd. Deze plantenwanden zijn een imposante en indrukwekkende manier om een binnen- of buitenruimte kleur en beleving te geven.

Plantenwanden zijn niet meer weg te denken uit kantoorgebouwen, eetgelegenheden, etalages of winkelruimtes over heel de wereld. Ze verwelkomen uw bezoekers en geven meteen een warm en welkom gevoel.

Bij ons bent u verzekerd van vakmanschap. Iedere wand is uniek en straalt op zijn eigen manier maatwerk uit.
Previous
Next

🍃 Jarenlang onderhoudsvrij genieten van niet van echt te onderscheiden kunstgroen.

🍃 Zeer duurzaam! Onze plantenwanden worden gemaakt van gerecycled materiaal.

🍃 Ervaar het positieve effect van groen in uw omgeving.

🍃 Plantenwanden overleven altijd en overal, óók op donkere plekken.

🍃 Voorkom allergische reacties van werknemers, bezoekers of patiënten.

Onze plantenwanden zijn werkelijk waar overal te installeren. Een muur kan zowel horizontaal als verticaal worden beplant met behulp van onze plantenwanden.

Wij kunnen een plantenwand plaatsen tegen bijvoorbeeld een binnenmuur in uw gebouw of ruimte. Het is daarentegen ook mogelijk om een muur te laten plaatsen tegen de buitenkant/gevel van uw bedrijfspand.

Een plantenwand kan worden geïnstalleerd en bevestigd op ieder soort muur. Per muur hanteren wij een aparte manier van bevestigen.

Afhankelijk van de hardheid van de muur maken wij eventueel panelen op maat, waartegen wij de muur kunnen ophangen.

In sommige gevallen, denk aan buitenmuren van baksteen is het zelfde mogelijk om met behulp van speciale schroeven of pluggen plantenwanden te bevestigen.

Montage is ook mogelijk op glas met behulp van zuignappen.

Onze relaties bevinden zich door heel Nederland en België. Wij werken voornamelijk in Zuid-Holland en Amsterdam, maar vertrekken ook regelmatig met het gehele projectteam richting Friesland of Limburg.

Vanuit onze vestigingen in Berkel en Rodenrijs en Delft (nabijgelegen Rotterdam) bedienen wij zowel de zakelijke als particuliere markt voor project- en interieurbeplanting.

Wij zijn trots op ons portfolio, vol met diverse relaties en referenties. Het specialisme berust hierin voornamelijk op kantoren, horeca, showroom en winkels. 

In ons portfolio zijn onder andere projecten terug te vinden in de naam van Decathlon Nederland, de Bijenkorf of voor televisieopnames van Netflix, Videoland en RTL.

We zijn daarentegen ook dagelijks op pad om kantoren, hotels, restaurants, showrooms en etalages te voorzien van kunstplanten. 

Hoewel we natuurlijk zoveel mogelijk ons best doen om u visueel te ondersteunen met behulp van foto's van soortgelijke projecten, begrijpen we dat het best lastig kan zijn om een beeld te krijgen van het uiteindelijke resultaat.

Daarom bieden wij u de optie om vrijblijvend gebruik te maken van de diensten van ons ontwerpteam. Onze specialisten plaatsen de plantenwand in uw ruimte met behulp van photoshop.

Op deze manier weet u dus exact wat u kunt verwachten en komen we nooit voor verrassingen te staan.

Het ervaren en aanvoelen van de omgeving is een cruciale en kritieke factor voor de keuze van de juiste potten en kunstplanten. Wij komen daarom graag vrijblijvend bij u langs.

Wilt u graag dat we samen met u uw ruimte komen bekijken? Dat is mogelijk. Wij komen graag op de koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Een bezoek stelt ons in staat om een doelgerichter en passender voorstel te kunnen doen voor uw organisatie, bedrijf of project.

Blijft u liever thuis of heeft u met spoed een voorstel nodig? Ook dan is het mogelijk om ons een voorstel voor u te laten opstellen.

Neem simpelweg contact met ons op en tezamen plannen we een online videogesprek in. Vanuit hier kijken we tezamen naar de mogelijkheden.

Kantoren

Groen draagt bij aan de productiviteit en het welzijn van u en uw werknemers. Uw klanten zullen zich welkom voelen.
> Ik wil een groen kantoor
Kantoren

Horeca

Ontlast uw personeel en kies voor duurzaam, onderhoudsvrij groen. Bovendien een financieel aantrekkelijke investering. Uw gasten zullen zich welkom voelen door ons kunstgroen.
> Meer informatie
Horeca

Showroom & Etalage

Een showroom of etalage hoort een welkom en warm gevoel uit te stralen. Bezoekers moeten zich meteen welkom voelen, ze komen immers om een aankoop te doen. Groen draagt bij aan dit aangename gevoel.
> Vergroen mijn showroom
Showroom & Etalage

Winkels

Uw winkel moet een gastvrij en prettig gevoel geven aan uw bezoekers. Uw winkel onderscheidt zich van de rest en bezoekers zullen zich welkom voelen en sneller terugkeren.
Read More
Winkels

Interesse in onze kunstbeplanting?

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.