• Dé beste kunstbeplanter van Nederland
  • Leeuwenhoekstraat 38, Berkel & Rodenrijs
  • info@florafy.nl
  • (010) 322 0854
  • Offerte binnen 24 uur
  • Klantenbeoordeling 9.3/10

Zijden Bloemen Abonnement

Ieder seizoen een nieuw, prachtig boeket

Zijden bloemen abonnement

Ieder seizoen een nieuwe en verfrissende bos zijden bloemen, die werkelijk waar niet van echt te onderscheiden zijn. Het kan! Onze kunstbloemen in siervaas zet u ieder seizoen weer met plezier neer als decoratiestuk op de welkomstbalie, in een vergaderruimte of op die ene sokkel in het hoekje van de winkel.

Kunstbloemen zijn een duurzaam alternatief op echte bloemen. Ons abonnement op onze kunstbloemen is circulair en milieuvriendelijk. Aan het einde van ieder seizoen vervangen we uw boeket met een nieuw prachtig pronkstuk, welke past in het seizoen.

Uw vorige bloemstuk wordt weer opgefrist en krijgt een nieuwe plaats van bestemming toegewezen bij iemand anders. Wij regelen de wisselen. Zo verspillen we niets. Samen blijvende bloemen delen is een duurzaam alternatief op het kweken en continu opnieuw kopen van verse bloemen.
Previous
Next

Op dit moment werken wij met enkele bedrijven en partners samen om tezamen te kijken wat de beste manier is om het duurzame zijden bloemen abonnement vorm te geven.

Gedurende onze pilotfase is het ons doel zoveel mogelijk feedback en informatie te vergaren om dit proces zo duurzaam, circulair en milieuvriendelijk te optimaliseren.

Wilt u meedoen aan onze pilot? Dat kan! Op dit moment werken wij hiertoe enkel met organisaties en bedrijven in regio Rotterdam.

 

Als u zich via onze contactformulier aanmeldt voor de pilotfase, ontvangt u van ons als tegemoetkoming de eerste maand kunstbloemen cadeau.

Interesse in onze kunstbeplanting?

Neem vrijblijvend contact op

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.